Social

#weekend #litoral #munte #prognoza meteo # litoralul marii negre

Prognoza meteo pentru weekend

Romanii vor avea parte de un weekend insorit indiferent daca aleg sa mearga la munte sau sa poposeasca pe litoralul Marii Negre .

Vineri

In Bucuresti: Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Maxima termica va fi de 28 de grade, in timp ce minima va fi de 14-16 grade.

In tara: Vremea se va incalzi in toate regiunile si va fi predominant frumoasa. In nordul extrem si la munte sunt posibile ploi slabe. Temperaturile maxime: 23-29 de grade. Temperaturi minime: 11-19 grade, mai scazute in depresiuni.

Sambata

In Bucuresti: Vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si vant slab. Temperatura maxima: 30 de grade. Temperatura minima: 15-17 grade.

In tara: Vremea va fi în general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse averse si descãrcãri electrice in nord-vest, centru si in zona de munte. Maxime termice: 24-32 de grade. Minime termice:11-21 de grade

Duminica

In Bucuresti: Vremea va fi calduroasa, temperatura maxima ajungand la 32 de grade. Minima termica: 16-18 grade.

In tara: Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord, est si la munte, unde pe arii restranse vor fi averse. Temperaturi maxime: 25 - 33 de grade. Temperaturi minime: 12-22 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea