Social

#prognoza #ninsori #precipitatii #innorat #ceata

Prognoza meteo: Cum va fi vremea astazi si maine

Saptamana 18-24 februarie 2013 debuteaza cu valori termice normale pentru aceasta perioada, temperaturile maxime putand ajunge la 8 grade Celsius. Exceptie vor face nord-estul si partial centrul Romaniei, unde vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit.

In cursul zilei de astazi, cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. In zona de munte, local va ninge slab, iar in restul teritoriului vor fi precipitatii trecatoare, mai ales in centrul si estul tarii. In zonele joase vor fi conditii de ceata. Temperaturile minime vor varia intre -10 si 1 grad, iar cele maxime intre -4 grade (in nordul Moldovei) si 8 grade (in sud-vest-ul tarii).

Maine, cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii slabe mixte, ziua pe arii restranse in vestul si sudul Romaniei. Noaptea se vor inregistra mai ales ninsori in nord-vest si izolat in restul tarii. La munte va ninge slab.

In zonele joase vor fi conditii de ceata noaptea si dimineata. Minimele termice se vor situa intre -10 si 2 grade, in timp ce temperaturile maxime se vor incadra intre 1 grad (nordul Moldovei si in depresiuni) si 8 grade (in Lunca Dunarii).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea