Social

Procurorii refuza sa arate interceptarile telefonice

Dinu Patriciu , presedintele Rompetrol nu a putut sa vada despre ce era vorba in interceptarile care se afla pe masa procurorilor. Dupa ce cu o zi in urma Dinu Patriciu a aflat ca ii sunt ascultate telefoanele din 2003, magistratii au refuzat, ieri, sa-i puna la dispozitie inregistrarile sustinand ca avocatii omului de afaceri au depus o cerere de amanare a cauzei. Dinu Patriciu a declarat, ieri, ca va face o plangere la Comisia parlamentara de supraveghere a activitatii Serviciului Roman de Informatii, in legatura cu interceptarea convorbirilor sale, inainte ca urmarirea penala impotriva lui sa fie declansata. Dinu Patriciu a sustinut ca aceste convorbiri, care "trei ani au stat pe masa cuiva, inainte de a ajunge la procuror ", ar putea fi folosite ca mijloc de santaj.

Surse judiciare ne-au declarat ca in acest dosar cercetarile se vor extinde, conform legii tranzactiilor bursiere, pentru infractiunea de " divulgare , recomandare si utilizare a informatiilor in mod privilegiat".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea