Social

#proces amanat #dosar loterie #george copos

Procesul dosarului "Loteria II" a fost amanat

Dosarul Loteria II, in care fostul vicepremier George Copos, Camelia Voiculescu si Sorin Pantis sunt acuzati de infractiuni de spalare de bani , s-a amanat pentru 12 februarie.

Instanta a dispus amanarea procesului deoarece fiica liderului conservator a cerut Tribunalului Bucuresti un nou termen, pentru a-si angaja un avocat, informeaza NewsIn.

Niciunul dintre cei trei nu a fost prezent in sala, insa George Copos si fostul ministru al telecomunicatiilor Sorin Pantis au fost reprezentati de avocati.

Pe 29 decembrie 2008, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata pe cei trei, alaturi de alte zece persoane, fiind acuzati de manipulare a pietei de capital, dupa ce o societate a lui Copos a creat un prejudiciu de 600.000 de dolari Fondului Proprietatii de Stat.

Fostul vicepremier, George Copos, este acuzat de spalare de bani, Fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la infractiunea de participatie improprie la savarsirea infractiunii de Fals intelectual, conform DNA. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea