Social

Probleme la Steaua: Ghionea accidentat, Szekely de vanzare

Steaua ar putea ramane fara Szekely , dupa ce patronul Gigi Becali a spus astazi ca jucatorul ar putea fi cumparat pentru “500 de mii de euro plus TVA” deoarece nu va mai reusi sa prinda prima echipa. In acest timp, la antrenamentul de astazi, capitanul echipei Steaua, Sorin Ghionea , a suferit o entorsa la genunchiul drept.

Capitanul stelist va fi supus catorva investigatii medicale pentru a se stabili cat de grava este accidentarea. Ghionea a parasit sedinta de pregatire a ros-albastrilor imediat dupa ce s-a lovit si cel mai probabil nu va putea fi folosit in partida cu Gloria Bistrita de sambata.

Tot astazi patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca mijlocasul Janos Szekely poate fi achizitionat de orice echipa care va plati pentru acesta suma de 500.000 de euro plus TVA. Becali a marturisit ca nu mai crede in revenirea lui Szekely la prima echipa si ca spera ca Lacatus sa inceapa sa promoveze si jucatori de la echipa a doua .  

Szekely s-a transferat la Steaua de la Otelul Galati, in vara lui 2008. Marius Stan , directorul general al Otelului, a declarat la momentul transferului ca Steaua a platit pentru transferul mijlocasului suma de 1,5 milioane de euro. In plus, intelegerea dintre cele doua grupari presupune si o cota de 15% pentru Otelul dintr-un viitor transfer al jucatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea