Social

Probleme in casnicia Mihaelei Radulescu?

Vedeta Antenei 1 a pozat in pasi de dans pentru cel mai nou numar al revistei "Tango", alaturi de balerinul Razvan Mazilu , lungind astfel lista de activitati la care participa in ultima vreme.

Psihologul Georgeta Ghinea spune ca majoritatea femeilor care lucreaza foarte mult incearca sa suplineasca unele lipsuri de acasa. "Nu pot sa spun ca Mihaela nu este fericita in casnicie, dar femeile care au parte de un climat propice acasa reusesc sa stabileasca un echilibru intre viata profesionala si cea personala. Or, Mihaela face prea multe. A plecat in Afganistan, filmeaza reclame, pozeaza in reviste, are emisiuni la tv si la radio, este studenta si ia numai note mari, organizeaza actiuni caritabile , citeste mult - si asta se observa in emisiunea de la Radio Guerrilla unde recomanda carti si stie despre ce vorbeste... E prea mult!", ne-a declarat psihologul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea