Social

#ducesa de Cambridge #regina elisabeta a II-a #rege #familia regala #printul willian

Printul William va deveni rege intr-un an?

Imediat dupa nasterea micutului print George Alexander Louis au aparut si primele contre la Palatul Buckingham. Pentru ca acum este fericita ca are un mostenitor si din partea Ducelui de Cambridge, Regina Elisabeta a II-a vrea sa il inlature pe fiul, printul Charles, de la tron si, printr-un decret secret, sa il numeasca rege direct pe proaspatul tatic, potrivit revistei americane "Globe", care in numarul de luna aceasta face si alte dezvaluiri picante despre familia regala.

Conform "Globe", regina Elisabeta a II-a vrea sa isi puna in aplicare acest plan in mai putin de un an si ar fi hotarat sa abdice de la tron doar pentru a-i ceda locului lui William. De asemenea, se pare ca exista mari conflicte intre Kate si Camilla. Ducesa de Cambdridge i-ar fi interzis Camillei Parker sa se apropie de fiul sau. Jurnalistii de la "Globe" au dezvaluit totodata ca actuala sotie a printului Charles are mari probleme si cu bautura.

Sursa foto: stirile.rol.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea