Social

#printul paul de romania #executare silita #datorie

Printul Paul de Romania, executat silit

urmeaza sa fie executat silit de judecatorii romani la cererea Curtii Supreme din Anglia pentru o datorie de aproximativ 2 milioane de euro .

Magistratii englezi vor sa pune sechestru pe proprietatile printului din Anglia, din Tara Galilor si din Romania.

Inalta Curte de Justitie - Divizia Queen's Bench a emis hotararea judecatoareasca prin care Paul de Romania este obligat sa-i plateasca lui Marco Houston 1,8 milioane de lire sterline.

Instanta a emis, in luna iunie, un certificat de titlu executoriu european pe numele printului si a sotiei sale, Lia, si un Ordin de indisponibilizare a bunurilor, cu aplicabilitate la nivel international.

Datoria de 1.788.488 de lire sterline, creste in fiecare zi, avand o dobanda de 8%, incepand de la 5 mai 2010. Pagubitul Marco Houston a angajat deja un bucurestean care sa-i recupereze banii.

neaga insa datoria, explicand ca banii ii sunt datorati lui.

"Dimpotriva, Marco Houston datoreaza Altetei Sale Regale al Romaniei suma de 2.018.568 de lire sterline, in baza unui contract de imprumut autentificat de catre notarul public John Bower din Londra in data de 8 octombrie 2007 si garantat cu o ipoteca instituita asupra unui imobil situat in Londra, proprietate personala a domnului Marco Houston.

In perioada urmatoare vor fi demarate toate caile legale pentru recuperarea acestei sume de bani", a explicat purtatorul de cuvant al printului Paul de Romania, Carmen Stefan, pentru Adevarul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea