Social

Printesa Brianna s-a maritat cu un american

Excentrica printesa Brianna Caradja s-a casatorit ieri, la Oficiul starii civile a primariei sectorului 1, cu Perry Vito, un avocat american stabilit de trei ani in Romania. Cununia civila a avut loc la ora 13:45 si alaturi de fericitul cuplu s-a aflat familia. Nasii, doi barbati, sunt prieteni ai proaspetilor insuratei. Mirii si-au pus in deget verighete de la Cartier si nu stiu inca daca sau cand vor face si ceremonia religioasa, dar cu siguranta vor merge in luna de miere. Brianna si-a cunoscut sotul in urma cu doar 5 luni la o petrecere.

DOI COPII SI UN MIRE DE-O ZI

Brianna s-a casatorit pentru prima data tot cu un american. Pe numele lui Bruce Johnson, cu care are si doi copii. Pe Constantin, de 17 ani, si pe Maximilian , de 16 ani. Casnicia nu a durat foarte mult, iar printesa s-a intors la Paris, orasul natal.
Dupa divort a avut parte de mai multe povesti de iubire. Una furtunoasa cu fiul lui Zoe Petre. Se mai stie ca Brianna a fost iubita pictorului Daniel Iancu, si a actorului Ovidiu Popa cu care a facut si o casatorie de o zi, anul trecut, la festivalul Medieval de la Sibiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea