Social

#targ vegan craciun #targ vegan #craciun

Primul targ vegan de Craciun din Romania – Christmas VegFair!

 

Pe 19, 20 si 21 decembrie ne revedem in incinta Casei Universitarilor. Incurajati de succesul primului festival vegan din vara aceasta – VegFest, care a reusit sa adune peste 6000 de vizitatori in curtea si gradina Casei Universitarilor, peste 60 de expozanti si multe povesti frumoase, va asteapta cu bratele deschise iarna aceasta la un altfel de targ.

De ce este acest targ diferit? Pentru ca ne propunem sa va aratam ca va puteti bucura de toate deliciile traditionale de Craciun, fara produse de origine animala. Va invitam, asadar, la un targ 100% vegan: trei zile de rasfat culinar cu alternative vegetale la clasicele produse de Craciun, pachete-cadou de la sponsorii nostri pentru copii, proiectii cu lumini festive, cadouri vegane si cruelty-free pentru cei dragi, o seara de stand-up comedy, si, bineinteles, un concert de colinde, fara vanatori.

Sprijiniti de multi voluntari, dornici sa schimbe lumea in bine, Asociatia Veganilor din Romania organizeaza anul acesta primul targ vegan de Craciun in Bucuresti. Intr-un Ted Talk din 2008 scriitorul Chris Abani spunea ca "lumea nu este salvata niciodata prin gesturi mesianice, ci printr-o acumulare simpla de gesturi nobile, blande si aproape invizibile de compasiune". Noi credem in puterea deciziilor individuale si in importanta exemplului personal, in capacitatea oamenilor de a schimba, odata cu obiceiurile si lumea in care traiesc.

VegFair este targul ce sustine interesul asupra impactului pe care il avem asupra acestei lumi, indiferent daca asta inseamna preocupari precum sustenabilitate, reciclare, ecologie, reducerea amprentei de carbon, protectia animalelor.

Atmosfera calda, muzica buna, mancare delicioasa, oameni care merita ascultati, stand-up comedy si after party! Acestea sunt doar cateva din atractiile Christmas VegFair. Targul va avea loc in perioada 19-21 decembrie la Casa Universitarilor, si va strange laolalta peste 50 de expozanti, workshopuri, asociatii din zona drepturilor si protectiei animalelor.

Ceea ce isi propune Christmas VegFair este sa arate cat de simplu este sa devenim consumatori responsabili, cat de simplu este sa sustinem afaceri si proiecte care nu pun pe primul loc profitul, ci responsabilitatea fata de animale, de mediu inconjurator si de sanatatea oamenilor. Ne (re)vedem in decembrie intr-o atmosfera festiva, plina de suprize, inconjurati de oameni frumosi, si de gustari delicioase.

De Craciun alege compasiunea, alege vegan! Schimbarea incepe cu tine. Schimbarea incepe cu VegFair!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea