Social

# concept in stil scandinav #incaltaminte

Primul concept de magazin de incaltaminte in stil Scandinav

Pentru ca stilul se imbina intotdeauna cu pasiunea si confortul, ECCO a deschis portile primului magazin Prime, in Promenada, Bucuresti.

Conceptul Prime inseamna, in primul rand, un stil care respecta valorile ECCO, pentru ca, inca din 1963, brand-ul si-a propus sa depaseasca barierele in materie de incaltaminte, prin materiile Prime si tehnologiile pe care le foloseste, atunci cand vine vorba de calitate, confort si inovatie.

Un nou look in stil Scandinav

In ultima luna, magazinul din Promenada a trecut printr-un refitting total, care a avut ca punct de inspiratie mostenirea daneza a brand-ului, care se imbina cu elementele de design scandinav, simple si elegante.

Magazinul este primul dintr-o serie de surprize pe care le pregateste pentru clientii sai, urmatorul pe lista fiind ECCO Afi Brasov, care se va bucura de acelasi concept Prime si urmeaza sa fie deschis in 1.05.2020.

"Ne bucuram ca putem sa implementam in Romania un nou tip de magazin - ECCO Prime. ECCO s-a remarcat si diferentiat intotdeauna prin inovatie, calitate si mai ales confort. Noul look Prime pe care magazinul l-a adoptat se identifica, in special, cu valorile pe care brand-ul le are si le-a avut de-a lungul timpului. Ne dorim ca oamenii sa vina in magazinele noastre si sa se bucure de intreaga experienta ECCO." - Victor Tighinean, director general ECCO Romania.

Mobilierul minimalist, bazat pe conceptul Prime, respecta un stil natural, scandinav, care se potriveste foarte mult cu stilul pantofilor si impreuna creeaza o atmosfera primitoare, specifica brand-ului.

Conceptul Prime este creat special pentru locatii premium si ofera cea mai mare parte din colectia ECCO pe plan local, in care, ca de obicei, pielea de inalta calitate si confortul sunt highlight-ul principal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea