Social

#cadru medical #deces coronavirus #coronavirus #decese coronavirus romania

Primul cadru medical rapus de coronavirus! A murit la 54 de ani

Primul cadru medical din Romania, si-a pierdut viata din cauza coronavirusului. Este vorba despre o asistenta medicala din Constanta care a decedat la doar 54 de ani.

Nina Dumbrava (nascuta la 22 decembrie 1965, din Tulcea) era asistenta medicala, locuia in Cumpana si lucra la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, la sectia de Anestezie Terapie Intensiva - Chirurgie Cardiovasculara. 

Femeia revenise in data de 13 martie, in tara, din Turcia, unde fusese cu un grup de cadre medicale. A fost diagnosticata cu noul coronavirus in 19 martie, in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta. Si o parte din colegii acesteia, care se aflau in grupul intors in tara, au fost diagnosticati pozitiv, potrivit adevarul.ro.

Nina Dumbrava avea „conditii medicale pre-existente (obezitate morbida) si suferise bronho-pneumonii repetate in ultimele 12 luni“ - dupa cum transmite Grupul de Comunicare Strategica. Ea a incetat din viata joi, 2 aprilie. Pe 6 martie, Nina Dumbrava a postat ultimele sale fotografii pe Facebook, alaturi de sot si de nepoti.

Este decesul cu nr. 117 in Romania, in ziua de vineri, 3 aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea