Social

#autogrill Prahova #autogrill Romania #autogrill

Primul autogrill din Romania arata ca un OZN! Unde va fi amplasat

 

Primul restaurant din Romania se va deschide, in aprilie, pe DN 1, la kilometrul 96, pe raza localitatii Cornu din judetul Prahova si va functiona intr-o cladire de tip OZN, anunta Mediafax.

"ETU Autogrill se doreste a fi un reper pentru persoanele aflate in tranzit, dar si pentru localnici. Ideea ne-a venit de la observatia ca in Romania, in ultima perioada nu s-au mai construit cladiri cu arhitectura mai deosebita. Constructia implica o investitie mai mare, dar am considerat ca este oportun ca si cladirea sa fie un punct de atractie. Arhitectul care a realizat proiectul este specializat in acest gen de constructii, cu design mai futurist”, conform reprezentantilor societatii.

Constructia a inceput in luna noiembrie 2015, iar investitia va depasi 1.500.000 euro. ETU Autogrill va avea o capacitate de 88 de locuri, dar va include si o sala de evenimente cu 110 locuri, iar in sezonul cald va fi deschisa si o terasa”, adauga reprezentantii societatii.

In ETU Autogrill vor functiona un restaurant de tip fast-food, pizzerie sau bar.


Sursa foto: CampinaTV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea