Social

#dezinfectanti diluanti #autopsie Dan Condrea # dan condrea #Hexi Pharma

Primele informatii despre autopsia lui Dan Condrea

Dan Condrea a decedat instantaneu ca urmare a nenumaratelor traumatisme grave pe care le-a suferit in timpul impactului dintre masina condusa de afacerist si copacul de pe marginea drumului in care a intrat cu o viteza estimata la peste 150 km/h , arata primele rezultate ale autopsiei.


Legistii au descoperit luni ca toracele, picioarele si capul patronului Hexi Pharma au fost atat de afectate incat specialistii au pierdut numarul fracturilor. Practic, spun surse medicale, a murit instantatneu din cauza traumatismelor grave suferite la cap si la coloana vertebrala. Interventia echipajului medical nu l-ar fi putut salva, scrie libertatea.ro.

“La o prima evaluare, infarctul nu a fost observat. Testele de laborator ne vor lamuri daca barbatul a murit la volan din cauza unor probleme la inima sau daca era viu cand a intrat cu masina in copac”, au adaugat sursele citate.

Dan Condrea era asteptat luni dimineata la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, in urma acestui demers judiciar luandu-se in calcul si varianta retinerii, au declarat surse judiciare pentru agentia News.ro.

Anchetatorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului ICCJ au anuntat ca decesul patronului Hexi Pharma nu va impiedica desfasurarea anchetei in cazul dezinfectantilor folositi in spitale. Procurorii spun ca dosarul isi va urma cursul firesc, se vor administra probe si vor fi audiate persoane ce au legatura cu cauza. Totodata se vor dispune masurile legale ce se impun in urma acestor proceduri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea