Social

#atentat terorist istanbul #aeroport istanbul #klaus iohannis #atentat terorist

Primele declaratii ale presedintelui Klaus Iohannis, in urma atacurilor din Istanbul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a tinut sa trimita un mesaj de condoleante victimelor, in urma atentatelor teroriste de pe aeroportul international din Istanbul, ce a avut loc marti seara.

In urma atentatelor, cel putin 36 de persoane si-au pierdut viata si alte 140 de persoane au fost ranite. Atentatele au fost revendicate de gruparea terorista ISIS.

"Atacurile teroriste care au avut loc ieri noapte pe Aeroportul Ataturk din Istanbul reprezinta o atrocitate. Zeci de oameni si-au pierdut viata si peste 140 au fost raniti, in urma unui act de cruzime indreptat impotriva unor cetateni nevinovati. Imi exprim cele mai sincere condoleante pentru familiile indurerate si suntem alaturi de cei care se lupta in acest moment pentru viata lor. Astfel de atentate trebuie sa fie prevenite, iar tara noastra este si va ramane in continuare un partener angajat in lupta internationala impotriva terorismului.", a scris Klaus Iohannis pe pagina personala de Facebook.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea