Social

#bugetari #prima #craciun

Prime de Craciun de pana la 1600 de lei pentru bugetarii norocosi

Cei mai multi bugetari nu vor primi in acest an de sarbatori , dar exceptiile implica prime de pana la 1.600 de lei.

Primele de sfarsit de an, stipulate in contractele de munca, au fost anulate prin actele normative destinate reducerii cheltuielilor bugetare.

"Au mai ramas putine intreprinderi unde se dau primele de sfarsit de an, insa doar daca au existat negocieri prealabile. In general, in majoritatea cazurilor nu se mai acorda, desi sunt stipulate in contractele de munca", a explicat Marius Petcu , presedintele Confederatiei "Fratia", citat de RomaniaLibera.ro.

Cele mai mari prime de vor fi acordate salariatiilor companiei constantene Oil Terminal. Directorul general al companiei, Silviu Wagner, a anuntat ca angajatii vor primi cate 1.600 de lei si toti cei care au vor primi prima de cadouri in valoare de 200 de lei.

Autoritatea Navala Romane va acorda prime de sarbatori de 560 de lei pentru fiecare salariat. Cei 900 de angajati din cadrul Companiei Nationale Administratia Porturilor Constanta vor primi si ei prime de sarbatori, dar suma nu a fost facuta publica.

Minerii vor primi si ei prime de peste 600 de lei daca lucreaza la Complexul Energetic Rovinar sau Societatea Nationala a Lignitului Oltenia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea