Social

#primavara #vreme #temperaturi ridicate #anm #vreme weekend

Primavara isi intra in drepturi! Cum va fi vremea in weekend

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca temperaturile vor fi in crestere in urmatoarele zile, iar valorile maxime vor depasi chiar si 22 de grade Celsius in unele regiuni ale tarii.

Joi, vremea va fi calda, cerul va fi senin, iar vantul va adia mai tare la munte si, izolat, in Moldova. Temperaturile maxime se vor situa intre 13 si 21 de grade Celsius.

Vremea se mentine frumoasa si vineri la nivelul intregii tari. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla mai tare in Crisana, Banat si Moldova. Acesta va fi insa un vant cald, ce va urca valorile maxime pana la 22 de grade Celsius in Crisana, Oltenia, Muntenia si sudul Moldovei.

Sambata, vremea nu va suferi prea multe schimbari. Cerul va fi in cea mai mare parte a timpului senin. Vantul va sufla mai puternic in zonele montane, in Moldova, dar si pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa intre 12 si 22 de grade Celsius.

Sursa foto: observatordebacau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea