Social

Primarul Flutur a primit darul in plic

De ziua lui, primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur , a primit ieri cadou de la functionarii pe care ii are in subordine un plic cu bani. Toti angajatii au cotizat cu sume mergind pina la 500.000 de lei vechi, in functie de post.

Primaria Botosani are 150 de angajati, ceea ce inseamna ca primarul liberal Flutur , varul ministrului Agriculturii Gheorghe Flutur, a primit citeva zeci de milioane de lei. Banii i-au fost oferiti chiar de colegul sau de partid, viceprimarul Romulus Eram, in sala de sedinte a primariei, in prezenta mai multor invitati si a unor ziaristi. Viceprimarul a explicat ca asa se procedeaza in institutie cind un coleg isi serbeaza ziua de nastere. La ziua mea tot asa s-a procedat. La voi cind isi serbeaza un coleg ziua de nastere ce faceti?, a fost pozitia viceprimarului Eram.

Catalin Flutur, care a implinit 43 de ani, a acceptat darurile si i-a recompensat pe toti cu o masa. El nu a precizat la ce va folosi banii primiti. Au fost insa si consilieri care au refuzat sa dea bani. A fost initiativa unui zabauc!, si-a exprimat parerea consilierul PP Valentin Guraliuc.

La un sef de institutie este extraordinar de greu sa ii cumperi ceva. A dat cine a vrut, nu s-a facut nici o lista, afirma viceprimarul Florin Ghiorghita, care a cotizat cu 500.000 de lei vechi. El spune insa ca doar cei din conducere si o parte a consilierilor au contribuit cu aceasta suma, angajatii fara functii dind intre 50.000 si 100.000 de lei vechi. (S.B.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea