Social

#dalli #primarie #bucuresti #parcare

Primaria preia parcarile Dalli cu forta!

Primaria preia vineri locurile de parcare administrate pana acum de Dalli . Pentru a evita orice problema, edilii vor fi insotiti de politisti comunitari, jandarmi si reprezentanti ai Politiei Capitalei si ai Brigazii Politiei Rutiere.

"Noi am instiintat societatea Dalli Exim SA ca este necesar sa predea Primariei cele peste 3.000 de locuri de parcare exploatate pana acum deoarece contractul cu nr. 20 din 1995 este nul de drept . Am respectat legea si am trimis notificarile. Incepand de saptamana viitoare, Primaria, prin structura sa nou creata, va prelua gradual aceste parcari pentru ca dorim sa facem ceea ce am promis: sa recuperam domeniul public, in folosul bucurestenilor", a spus primarul Capitalei , Sorin Oprescu, citat de Cotidianul.

Actiunile vizeaza 3.000 de locuri de parcare exploatate de SC Dalli Exim SA, situate in 100 amplasamente. In 18 dintre ele, care contin un total de 366 de locuri, parcarea va fi gratuita timp de o luna.

Conducerea firmei ameninta primaria pe baza contractului semnat si intentioneaza sa actioneze in justitie Primaria Capitalei.

Dalli Exim SA a fost infiintata in 1993 de omul de afaceri Dorin Cocos , care sustine ca nu a mai avut nici o implicare in afacerile firmei de sase ani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea