Social

#panou #publicitate #reclama #bucuresti #primarie #asociatie de proprietari

Primaria Capitalei vrea sa dea jos panourile publicitare de pe blocuri

Panourile publicitare de pe fatadele cladirilor din Capitala au devenit subiect de scandal intre edili, firme si asociatiile de locatari. Municipalitatea vrea sa interzica amplasarea reclamele de tip plasa pe suprafata imobilelor, firmele si asociatiile de proprietari se impotrivesc.

Masura interzicerii amplasarii reclamelor de tip plasa pe suprafata imobilelor se afla in dezbaterea Primariei Capitalei. La capitolul argumente ale acestei decizii, municipalitatea a trecut faptul ca dauneaza esteticii orasului dar si acela ca “mesh”-urile nu au autorizatii .

De partea cealalta a baricadei se afla firmele care detin aceste reclame si asociatiile de proprietari. Primii spun ca scopul initiativei ar fi de a favoriza anumite firme care au spatii de publicitate in statiile RATB sau in alte locuri publice in timp ce asociatiile de proprietari sustin ca datorita acestui proiect vor pierde bani pe care ii folosesc pentru renovarea blocurilor.

Reprezentantii proprietarilor reproseaza Primariei si faptul ca municipalitatea nu contribuie la lucrarile de reparatie si reabilitare a blocurilor din Capitala. Ei subliniaza si faptul ca afisele de pe fatadele blocului dau o imagine mai buna celor care trec pe strada, deoarece “sunt de preferat, in locul sarmelor cu rufe intinse la uscat”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea