Social

#ziua internationala a femeii #primavara #20 martie #echinoctiul de primavara

Echinoctiul de primavara coincide cu Ziua Internationala a Fericirii

Joi, 20 martie este marchat echinoctiul de primavara. In acest moment, ziua este egala cu noaptea si se sarbatoreste inceputul primaverii astronomice. In acest an, echinoctiul de primavara coincide cu Ziua Internationala a Fericirii.

Aceasta zi se sarbatoreste pentru a doua oara si a fost instituita de Natiunile Unite cu scopul de a incuraja populatia spre bunadispozitie.

Cantaretul Pharrell Williams a fost desemnat in an acest ambasador al Fundatiei Natiunilor Unite cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii.

Cercetatorii spun ca oamenii au devenit din ce in ce mai interesati de atingerea sentimentului de fericire. Acestia sustin ca fericirea se poate gasi foarte usor si ca ea depinde in mare parte de lucrurile marunte din viata noastra.

Psihologii ne indeamna sa zambim mai mult, sa dormim nu mai putin 6 ore si 15 minute, sa alegem un loc de munca aproape de casa si in fiecare zi sa facem ceva nou.

Sursa foto: zeceintop.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea