Social

#Elizabeth Chihaia #wrestling #romanca

Prima romanca din wrestling a luat o decizie socanta dupa ce a intrat in lumea filmelor pentru adulti: "Depun multa munca!" FOTO

Elizabeth Chihaia, cu numele de scena Scarlett Bordeaux, este prima romanca intrata in lumea exclusivista a wrestling-ului, disciplina sportiva care face furori in special peste Ocean.

Pana la 4 ani, Chihaia a locuit in Romania, dupa care s-a mutat in Statele Unite, la Chicago, iar in adolescenta si-a descoperit pasiunea pentru luptele in ring, mai exact pentru show-urile din wrestling.

La finalul anului trecut, Scarlett Bordeaux si partenerul ei, Karrion Kross, au fost nevoiti sa renunte la colaborarea cu WWE, astfel ca tanara cu origini romanesti s-a decis sa se reprofileze in lumea filmelor pentru adulti.

Tinand cont si de numeroasele propuneri pe care le avea in acest sens, Scarlett si-a deschis un cont pe cunoscuta platforma OnlyFans, acolo unde se pot viziona materiale erotice contra-cost.

Frumoasa blondina nu se astepta insa la ce avea sa urmeze. Astfel, la inceputul anului 2022, ea si-a inchis temporar contul, motivul fiind legat de avalansa de solicitari primite.

"Buna tuturor! Am primit un numar masiv de cereri personalizate, asa ca voi inchide contul pana cand voi putea raspunde la toate. Depun multa munca la fiecare solicitare, asa ca va multumesc pentru rabdare!", le-a transmis ea admiratorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea