Social

# prima persoana vaccinata #coronavirus #marea britanie #vaccinare

Prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirusului este o femeie de 90 de ani, din Marea Britanie

A inceput vaccinarea impotriva coronavirusului in Marea Britanie. Prima persoana vaccinata impotriva coronavirusului este o femeie in varsta de 90 de ani din marea Britanie.

 

Margaret Keenan este prima persoana vaccinata impotriva coronavirusului. Femeia in varsta de 90 de ani a fost vaccinata in Marea Britanie in cadrul unei campanii nationale, in afara conditiilor de testare, informeaza BBC.

Campania nationala de vaccinare anti-COVID din Marea Britanie a inceput marti, 8 decembrie.

Margaret Keenan a primit vaccinul Pfizer-BioNtech. Femeia locuieste in Coventry, dar este originara din Eniniskillen, Irlanda de Nord, si a fost vaccinata de catre asistenta medicala May Parsons la Spitalul Universitar al orasului, la 6.31 dimineata, informeaza digi24.ro.

Ea a spus ca a fi prima persoana vaccinata este „un privilegiu” si cel mai bun cadou de nastere pe care l-ar putea dori, deoarece ar insemna ca ar putea petrece timp cu familia si prietenii de Anul Nou, dupa ce a fost singura in cea mai mare parte a anului.

Margaret Keenan i-a sfatuit si pe ceilalti sa se vaccineze: „Daca eu pot la 90 de ani, si voi puteti.”

"Ma simt atat de privilegiata sa fiu prima persoana vaccinata impotriva Covid-19, este cel mai bun cadou de ziua mea pe care l-as fi putut primi. Acum, astept, in sfarsit, sa petrec timp cu familia si prietenii de sarbatorile de iarna, dupa ce am fost singura cea mai mare parte a anului.

Nu pot multumi suficient cadrelor medicale care au avut grija de mine extraordinar, iar sfatul meu pentru oricine a oferit vaccinul este sa il iau - daca ma pot vaccina eu, la 90 de ani, atunci o puteti face si voi, a declarat Margaret Keenan, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea