Social

#vreme #prognoza #noiembrie #zapada #ninsoare

Prima ninsoare vine dupa 15 noiembrie

Vremea ramane calda in aceasta luna, noiembrie este ploioasa iar decembrie aduce precipitatii peste medie in anumite zone ale tarii. Prognoza meteorologilor pentru urmatoarele trei luni spune ca romanii vor tremura luna viitoare si vor avea de-a face si cu prima zapada .

Luna octombrie va fi una marcata de diferente mari de temperatura intre zi si noapte. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), maximele termice vor depasi frecvent 25 de grade C, iar in noptile cele mai reci, minimele pot cobori sub -8 grade C in depresiunile din centrul si nordul Romaniei.

Vremea se raceste in noiembrie, atunci cand temperaturile maxime pot depasi deseori 20 de grade C in sudul tarii, iar minimele pot ajunge sub -10 grade C, in special in zonele depresionare, dupa cum noteaza Evenimentul Zilei.

Zapada va veni si ea in cursul acestei luni, primii fulgi fiind asteptati in a doua parte a lunii, mai ales in zonele de munte si deal.

Sfarsitul anului vine cu vreme frumoasa si temperaturi mai mari decat normalul asteptat. Prognoza ANM anticipeaza ca maximele pot trece de 15 grade C, in timp ce minimele vor cobori spre -20 de grade C.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea