Social

Prima contestatie admisa, la Biroul Electoral Judetean Arges

biroul electoral Judetean a admis in aceasta saptamana prima contestatie formulata in aceasta campanie electorala , toate celelalte inregistrate fiind respinse din diverse motive. De aceasta data este vorba de o contestatie formulata de un candidat la Primaria Babana care s-a aratat nemultumit de modul in care a avut loc desemnarea membrilor partidelor politice in Biroul Electoral Local.

Steliana Otelescu, candidatul PSD pentru functia de primar la Babana, a depus o contestatie la Biroul Electoral Judetean in care arata ca, impotriva prevederilor legale, Biroul Electoral Local a tras la sorti ordinea pe buletinele de vot pentru partidele parlamentare!

Ori, tragerea la sorti pentru partidele parlamentare poate fi facuta exclusiv de catre Biroul Electoral Judetean, ceea ce s-a intamplat deja! Biroul Electoral Judetean a acceptat contestatia candidatului PSD si a dispus Biroului Electoral Local sa respecte ordinea deja stabilita privind partidele parlamentare. (continuarea in TOP)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: TOP

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea