Social

#neversea #cazare litoral #tarif cazare litoral

Preturile au explodat pe Litoral! "Se inchiriaza si balcoanele"

Au ramas doar 4 zile pana la deschiderea celui mai mare festival de muzica de pe litoralul romanesc, Neversea. Iar cei peste 100 de artisti care si-au anuntat prezenta au dat peste cap preturile la cazare. Astfel, in timp ce un apartament s-a inchiriat si cu 200 de euro pe noapte, chiar si proprietarii de ambarcatiuni au scos la bataie locuri de cazare, chiar in Portul Tomis, la 800-1.500 de euro noaptea.

Daca aveti 800 de euro si nu suferiti de rau de mare, puteti locui timp de trei zile pe un iaht in Portul Tomis. Autoritatile le recomanda celor peste 150.000de participanti sa nu foloseasca masinile personale, ci transportul in comun. Circulatia in centrul vechi al orasului va fi restrictionata incepand de marti.

Cea mai cautata zona de cazare a fost in partea veche a orasului, in blocurile si in hotelurile cu vedere la Plaja Modern. Aici, apartamentele s-au inchiriat si cu 200 de euro pentru o singura noapte. 

Nadia Mihalcea, agent imobiliar a declarat pentru ProTV: "Ca o noutate, proprietarii si-au inchiriat inclusiv balcoanele blocurilor si terasele blocurilor. Distanta dintre statiunea Mamaia si locatia festivalului este destul de mare. Fiind vara si aglomeratie, oamenii doresc sa evite aglomeratia si traficul."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea