Social

#rovinieta se dubleaza #pret rovinieta #rovinieta

Pretul rovinietei se dubleaza!

De astazi, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat ca, începand din 4 iulie, se dubleaza tarifele de utilizare si de trecere pe reteaua de autostrazi si drumuri nationale din Romania, denumite roviniete, cu o valabilitate de o zi, de la 2 la 4 euro, inclusiv TVA, pentru vehiculele destinate transportului de persoane, categoria G, cu mai mult de 9 locuri pe scaune si maximum 23 de locuri, informeaza News.ro.

Astazi, în intervalul orar 00:00 – 02:00, exista posibilitatea functionarii cu întreruperi a sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control al rovinietei. 

„In situatia în care utilizatorii retelei rutiere din Romania nu vor avea posibilitatea achitarii rovinietei în intervalul orar mentionat anterior, au posibilitatea de a achita tariful corespunzator pana la sfarsitului zilei de 04.07.2017, pentru a evita aplicarea sanctiunii contraventionale”, se arata în comunicat.

Pana la stabilirea modalitatii tehnice de interconectare si a conditiilor financiare, împreuna cu operatorii de telefonie mobila din Romania, emiterea rovinietelor categoria G prin intermediul SMS-ului nu va fi posibila, potrivit companiei.

Sursa foto: .economica.net



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea