Social

#caldura #intretinere #gigacalorie

Pretul gigacaloriei nu mai creste in aceasta iarna

Zvonurile despre cresterea pretului gigacaloriei cu 10% de la 1 ianuarie au fost infirmate de presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, Mircea Matei.

Pretul mediu al gigacaloriei va fi mai mare in aceasta iarna cu aproximativ 10%, dar majorarea a avut loc deja dupa cresterea TVA de la 19 la 24%, a explicat Matei.

"Asta nu inseamna ca va creste factura la incalzire in ianuarie 2011 , intrucat toate facturile din octombrie au deja preturile calculate dupa preturile la care autoritatile factureaza gigacalaoria", a declarat Mircea Matei, citat de Adevarul.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a stabilit in septembrie majorarea pretului gigacaloriei de la 119 la 124 de lei, dupa cresterea TVA si nu mai sunt planificate alte cresteri.

"Am calculat pretul local, astfel ca in Bucuresti acesta este de 124 de lei, locuitorii Capitalei platind din octombrie aceasta valoare de 124 de lei", a mai spus presedintele ANRSC.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea