Social

#gaze #pret gaze #energie termica

Pretul gazelor ramane neschimbat pana in martie 2013

Pretul gazelor destinate consumatorilor casnici si termocentralelor care livreaza energie termica populatiei va ramane neschimbat pana la 31 martie 2013 .

Hotararea a fost luata ca urmare a unui ordin comun al Ministerului Economiei, Autoritatii de Reglementare in Energie si Agentiei pentru Resurse Minerale.

"Pentru consumatorii casnici si producatorii de energie termica, numai pentru cantitatea de gaze naturale utilizata la producerea de energie termica in centralele de cogenerare si in centralele termice destinata consumului populatiei, structura amestecului de gaze naturale se stabileste de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ( ANRE ), astfel incat sa se asigure, pana la data de 31 martie 2013, mentinerea nemodificata a valorii sumei fixe unitare pentru acoperirea costurilor de achizitie a gazelor naturale furnizate in regim reglementat acestor categorii de consumatori, avuta in vedere la aprobarea preturilor finale reglementate in vigoare la data prezentului ordin", se arata in document.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea