Social

Presentintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a aprobat cabinetul lui Putin

Presedintele Dmitri Medvedev a aprobat luni noul cabinet al premierului Rusiei, Vladimir Putin . La ministerele importante, Putin a pastrat in functie oamenii pe care ii avea in guvern pe vremea cand era presedinte si anume, Ministrul Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, al Apararii, Anatoli Serdiukov si cel al Finantelor Aleksei Kudrin, care este perceput drept un garant al politicilor privind liberalizarea pietei.

Numarul doi al fostei administratii prezidentiale, Igor Setcin, care are legaturi cu structuri din cadrul serviciilor secrete, a fost numit vicepremier . O parte din colaboratorii fostului presedinte au ramas in continuare alaturi de acesta in noul cabinet.

Fostul premier Viktor Zubkov ramane in cabinet ca ministru pentru Pescuit si prim-vicepremier. Fostul sef al administratiei de la Kremlin, Serghei Sobianin, a devenit seful de personal al lui Putin in cadrul Guvernului.

Saptamana trecuta, la o zi dupa investirea noului presedinte, Dmitri Medvedev, Vladimir Putin a fost aprobat de Duma de Stat in functia de premier al Ruisei.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea