Social

#vizita oficiala #vizita bucuresti #Presedintele Parlamentului European #vizita oficiala bucuresti

Presedintele Parlamentului European efectueaza o vizita oficiala la Bucuresti

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, va efectua marti si miercuri o vizita oficiala in Romania, la invitatia lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor. In cele doua zile, Schulz se va intalni cu o serie de autoritati si va sustine un discurs in fata plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului.

In cursul acestei dupa-amieze, Martin Schulz se va deplasa la Targu Jiu pentru a vizita o statie de epurare a apei, proiect care a beneficiat de finantare europeana. Schulz va fi insotit de premierul Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Rovana Plumb, ministrul Mediului si Padurilor. Tot azi, oficialul european se va intalni cu premierul Ponta, la sediul Guvernului.

In cursul zilei de miercuri, presedintele Parlamentului European va rosti o alocutiune in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor. Pe agenda zilei de miercuri figureaza intalniri cu presedintele Traian Basescu, intrevederi cu grupurile parlamentare PDL din Camera Deputatilor si Senat, precum si discutii cu ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si cu ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea