Social

#rugaciune contra coronavirusului # informatii eronate #coronavirus #preoti #biserica

Preotii nemultumiti de numarul mic de perosane din biserica. "E pacat! Avem rugaciune contra virusului"

Un preot nemultumit de numarul mic de enoriasi prezenti la slujba face declaratii cutremuratoare, ce sunt departe de adevar. Acesta isi indeamna credinciosii sa vina in biserica deoarece rugaciunea contra coronavirusului ii va proteja de infectare. Mai mult, acesta da vina pe Preafericitul Patriarh pentru numarul mic de enoriasi din biserica.

"Este rezultatul hotararii pe care Preafericitul Patriarh a dat-o ca in aceste zile grele, de incercare, atat pentru poporul roman cat si pentru cel italian si celelalte popoare in care aceasta gripa, care se numeste coronavirus, care este coroana virusilor – asa se interpreteaza in limba latina, in limba italiana – este facuta ca sa ne pazeasca pe toti, deci e pacat ca n-ati fost mai multi.", declara un preot de la parohia Sfantul Ioan Botezatorul din Ferentari, potrivit libertatea.ro.

Acesta sustine ca multe persoane sunt derutate de presa si aleg sa stea acasa si sa ocoleasca biserica. Tot acesta ii indeamna apoi sa vina in numar cat mai mare la slujba.

"COVID-19 nu are ce cauta in biserica, deci lumea sa fie pe pace. Virusul il au cei veniti din afara tarii, care se vor intoarce la ei acasa cand ies din spital", sustine preotul.

Mai mult, acesta continua sa le dea enoriasilor informatii neadevarate precum: "Daca ei nu vin aici la biserica nu are de unde sa vina si epidemia in biserica. Acei oameni care sunt izolati in spitale, ei pot deja sa plece in tara lor, de unde au venit, in Italia, in Spania, pentru ca ei nu pot sa stea aici, pentru ca au contracte de munca acolo", a mai spus preotul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea