Social

#premier #guvern #transfer #victor ponta

Premierul Victor Ponta pregateste un transfer surpriza in Guvern

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica, pe blogul sau personal, ca pregateste un "transfer surpriza" in Guvernul pe care-l conduce, evitand insa sa nominalizeze persoana respectiva.

"Romanii trebuie sa afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis sa va spun inca de astazi (n.r. - duminica) ca saptamana viitoare pregatim un 'transfer surpriza'. De maine ni se va alatura, la nivelul echipei din Guvern, o persoana care, sunt convins, va atrage atentia multora dintre voi", a scris seful Executivului, care a precizat ca luni va comunica numele persoanei respective si proiectele pe care le va dezvolta alaturi de Guvern.

Anuntul premierului a fost comentat ironic de Cristian Preda, prim-vicepresedintele PDL. Preda a spus, citand "surse bine dezinformate de la Palatul Victoria", ca este vorba despre numirea liderului liberal Crin Antonescu in functia de ministru pentru suspendarea presedintelui, "un domeniu pe care-l stapaneste foarte bine" .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea