Social

#buget #parlament #premier #ponta #buget 2013 #premier ponta

Premierul Ponta va prezenta bugetul pe 2013 doar Parlamentului

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca va prezenta bugetul pe 2013 doar in Parlament, deoarece nu este cazul sa mearga cu documentul "la altcineva".

Seful Executivului a cerut ca la pregatirea proiectului de buget sa participe doar o echipa formata din expertii Ministerului de Finante, cel putin un secretar de stat si un secretar general al ministerului.

Potrivit estimarilor premierului, proiectul de buget pe anul viitor va fi prezentat in Parlament in jurul datelor de 20-21 decembrie 2012. In luna ianuarie, bugetul urmeaza sa fie discutat cu organismele financiare internationale, iar apoi va fi dezbatut si aprobat in plenul Parlamentului.

Anuntul lui Ponta vine la o zi dupa avertismentul dat de presedintele Traian Basescu. "Mai sunt doua saptamani (n.r. - de campanie electorala) si sa nu-si imagineze cineva ca se pot numi guverne pe povesti. Este un avertisment extrem de serios, pe care il fac public catre partide, ca, deocamdata, nu am vazut un buget al anului 2013 sustinut de cei aflati in campanie si care sa justifice guvernarea", a spus seful statului.

Sursa foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea