Social

#premier #nipon #gafe #taro aso #insulte

Premierul nipon, campionul gafelor

Consilierul principal al premierului nipon Taro Aso i-a cerut acestuia sa aiba grija ce spune, in urma mai multor gafe care ii pun pe ganduri pe analisti.

In doar citeva zile, premierul, in varsta de 68 de ani , a reusit sa-i ofenseze pe medici, sa insulte parintii si sa-i supere pe reformatori, relateaza Reuters.

"Cred ca ce este necesar este ca premierul sa taca si apoi sa-si asume responsabilitatile si sa ia deciziile finale", a declarat consilierul Takeo Kawamura. Analistii spun ca declaratiile lui Aso reflecta nu numai personalitatea sa predispusa la gafe, ci si o iresponsabilitate , avand in vedere ca in urmatorul an ar trebui sa aiba loc alegeri, ce ar putea indeparta de la putere Partidul liberal-democratic, care conduce tara de mai mult de 53 de ani.

"Pare un premier care mai are de stat doar citeva luni", a spus profesorul universitar Koichi Nakano. "Este pilotul unui avion scapat de sub control. Apare turbulenta dupa turbulenta si pasagerii devin nervosi", a subliniat el. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea