Social

#manmohan singh #india #operatie #pontaj coronarian

Premierul Indiei a fost operat

Premierul indian, Manmohan Singh , in varsta de 76 de ani, a fost supus sambata unei operatii de pontaj coronarian, a informat agentia de presa PTI, citata sambata de AFP.

Operatia, care ar trebui sa dureze sase ore, a inceput la 9.00 ora locala (3.30 GMT) la spitalul Indian Institute of Medical Sciences din New Delhi. Premierul indian va fi obligat sa respecte o perioada de odihna de aproximativ o luna dupa operatie. Supus unei verificari de rutina, lui Manmohan Singh i s-a descoperit o blocare a arterelor.

Premierul indian a mai suferit o interventie similara in 1990 in Marea Britanie si o angioplastie in 2003. Nascut in septembrie 1932, Manmohan Singh se afla din 2004 in fruntea unui guvern de coalitie de centru-stanga condus de Partidul Congresului.

Pe langa problemele cardiace, premierul indian a mai suferit o operatie 'benigna' de prostata si alta de cataracta. Partidul Congresului a anuntat ca problemele sale de sanatate nu vor perturba campania pentru alegerile legislative prevazute in luna aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea