Social

# florin citu #vama veche #relaxare

Premierul Citu, dupa anuntarea masurilor de relaxare: “Ma duc neaparat in Vama, sa stau toata noaptea”

Dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis a anuntat noi masuri de relaxare, printre care ridicarea restrictiilor de circulatie pe timp de noapte, incepand cu 15 mai, premierul Citu face declaratii neaspetate.

 

Acesta a declarat ca are de gand sa sarbatoreasca in Vama, toata noaptea, asa cum a promis ca va face in urma cu cateva saptamani.

Premierul a fost surprins de curand pe plaja din Mamaia, filmand pescarusii. Citu a marturisit ca nu mai vazuse marea de un an si era curios sa vada cum arata portiunea de plaja extinsa.

„Nu vazusem marea de un an de zile, chiar n-am ajuns si voiam sa vad cum arata plaja extinsa la Mamaia. Stiti foarte bine ca acolo plaja a fost extinsa cu 250 de metri si chiar voiam sa vad cum arata. E foarte mare si arata foarte bine. Sunt sigur ca romanii se vor bucura de ea”, a explicat Florin Citu, la Digi 24.

Florin Citu se tine de promisiune

In urma cu doua saptamani, pe 1 mai, premierul a promis ca va merge in Vama, unde va petrece o noapte intreaga, cand restrictiile vor fi ridicate. Promisiunea a fost facuta de premier dupa ce mai multi tineri l-au chemat in statiunea din sudul litoralului.  

“Va promit ca ne vedem vara aceasta si in Vama. Va multumesc ca ati ales sa va vaccinati. Doar asa revenim la all-nighters (n.r. – petreceri care tin toata noaptea)”, a scris la acea data premierul, pe Facebook. 

Acum, ca restrictiile au fost ridicate, premierul si-a amintit de promisiunile facute:

„Am promis ca merg in Vama si acum ca am ridicat restrictiile de noapte, va spun ca este si un motiv egoist. Pentru ca am ridicat restrictiile de noapte, am promis ca merg, deci acum trebuie sa ma duc neaparat in Vama sa stau toata noaptea”, a declarat Florin Citu, dupa anuntarea ridicarii restrictiilor.

Sursa foto:g4media.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea