Social

#Capitala Pasti #luminite Pasti #decor Pasti

Premiera in Capitala! Luminite de Pasti de 175.000 de euro

De Pasti, centrul Bucurestiului va fi impodobit ca de Craciun! “Distractia” va costa aproximativ 175.000 de euro, dupa cum a anuntat astazi primarul Gabriela Firea, care a mentionat totodata ca in ultimele opt luni au fost economisite mai multe milioane de euro de la diferite contracte care au fost incheiate de o serie de firme cu Primaria Municipiului Bucuresti.

“In premiera in Capitala, avem o idee - spun eu - care va fi apreciata de bucuresteni. Am demarat curatenia de primavara in toate cartierele din Bucuresti. De asemenea, repararea gropilor in asfalt, care au ramas dupa o iarna destul de grea, deci ne ocupam, ca o gospodina de casa, sa fie si curata, si reparata, si infrumusetata. Iar aici a venit aceasta sugestie, sa avem nu doar de Craciun, ci si de Paste, iluminat festiv, pascal, in zona centrala a Capitalei, la Universitate, la Romana, la Unirii, in Centrul Vechi. De asemenea, la Patriarhie. Am primit o oferta din partea companiei care are in responsabilitate, deocamdata, iluminatul public. Am analizat atat in ceea ce priveste aspectul - deci partea grafica - si solutia financiara. Cred ca la cate zeci de milioane de euro am facut economie in aceste opt luni de zile Capitala isi permite sa aloce un mic buget si pentru ca aspectul sa fie unul placut. Sunt multi bucuresteni care nu au bani sau nu au timp sa plece din localitate si vor ramane aici si sunt convinsa ca vor aprecia faptul ca sunt multe evenimente pregatite pentru ei la Piata Constitutiei - targul de Paste”, a spus a spus primarul Gabriela Firea, potrivit adevarul.ro.

Firea a mentionat ca la targul respectiv vor avea loc evenimente culturale, spectacole si vor fi amenajate casute care vor comercializa produse traditionale, dar si CD-uri.

“Pentru copii avem foarte multe surprize, foarte multe locuri de joaca si zone de agrement. De asemenea, Calea Victoriei, de la Guvern, pana la Piata Enescu — deci zona Ateneului Roman — va deveni pietonala, de vineri seara pana duminica seara, incepand cu perioada pascala. Pe toata aceasta suprafata vor fi instalate mici scene unde vor evolua artisti. Vom avea de asemenea anumite tarabe care vor fi foarte frumoase vizual, asa cum sunt si in capitalele europene. Am ales deja cateva modele, unde se vor vinde de asemenea produse traditionale, suveniruri, fructe, alimente, bauturi racoritoare, pentru cei care vor dori sa parcurga toata aceasta distanta pe jos”, a spus primarul Capitalei.


Sursa foto: christmaslightsetc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea