Social

Prefectul de Alba a demisionat

Zvonurile care anuntau reintoarcerea prefectului de Alba , Cosmin Covaciu, la prima sa dragoste politica s-au adeverit. Biroul Permanent al PNL Alba a decis ca reprezentantul Guvernului in teritoriu ii poate ajuta in lupta pentru primaria din Alba Iulia, iar acesta a acceptat. Cosmin Covaciu si-a prezentat demisia din functia de prefect, iar presedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu , a anuntat imediat ca fostul prefect va fi candidatul PNL pentru primaria din Alba Iulia.

Teodor Atanasiu a declarat ca prefectul Cosmin Covaciu l-a anuntat ca si-a inaintat deja demisia la Ministerul Internelor si Reformei Administrative si a precizat ca aceasta va fi aprobata, cel mai probabil, in urmatoarea sedinta de Guvern. 

El a garantat ca, in cel mult zece zile, judetul Alba va avea un nou prefect, dar a spus ca nu poate oferi numele succesorului, deoarece nu a purtat discutii pe acest subiect nici cu premierul Calin Popescu Tariceanu, nici cu ministrul administratiei , Cristian David. Neoficial, s-a vorbit despre numirea la Prefectura Alba a actualului vicepresedinte al Consiliului judetean, Dan Simedru.

“Mutarea” a fost “prevestita” vineri de catre secretarul general adjunct al PD-L Alba, Vasile Crisan, care a anuntat, in conferinta de presa saptaminala a partidului ca prefectul isi va da demisia si in locul lui va fi numit Dan Simendru. Acesta din urma nu a vrut sa comenteze informatia si a spus ca “nu confirm”, atitudinea lui lasind totusi sa se inteleaga ca au existat anumite discutii pe acest subiect. (continuarea in Monitorul de Alba)

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Alba

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea