Social

#catalin predoiu #daniel morar #procuror sef dna #csm daniel morar

Predoiu: Daniel Morar a ferit DNA de presiuni

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu , a declarat, miercuri, la sedinta Sectiei pentru procurori a CSM, ca Daniel Morar a ferit DNA de presiuni si ca il propune pe acesta pentru un nou mandat datorita determinarii sale in lupta anticoruptie.

Predoiu a aratat ca principalele motive pentru care il propune pe Morar la sefia DNA sunt pregatirea profesionala acestuia si activitatea DNA in mandatul sau, informeaza NewsIn.

Ministrul a mai vorbit despre nevoia de a da un semnal clar de continuare a luptei anticoruptie. "In urma cu cateva luni, am avut o alta viziune pentru conducerea DNA, dar domnului Morar i-am propus si atunci o functie importanta. Experienta domnului procuror sef si determinarea sa in lupta anticoruptie sunt elemente de care sistemul jdiciar nu se poate dispensa", a spus ministrul Justitiei.

Predoiu a precizat ca in ultimele luni DNA a beneficiat de alte maniera de conducere si Morar a ferit institutia de presiunile inerente. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea