Social

#casatorie longeviva #Dale si Alice Rockey #poveste de dragoste #mariaj

Povestea emotionanta a cuplului casatorit de 81 de ani: "Ne iubim si acum"

In ziua de azi, mariajele nu mai par sa dureze o viata. Un cuplu din Kansas insa a fost declarat cel mai longeviv din Statele Unite, dupa ce a implinit nu mai putin de 81 de ani de casatorie. Secretul lor? Isi spun zi de zi "te iubesc".

Dale si Alice Rockey s-au intalnit prima data intr-o dupa-amiaza de toamna. Urmau sa mearga la o cina in patru, fiecare cu alt partener. Dar s-au indragostit la prima vedere si de atunci au ramas impreuna.


Sursa foto: aol.com

S-au casatorit pe 29 decembrie 1933, au cinci fii, 15 nepoti, 28 de stranepoti si sase stra-stranepoti.


Sursa foto: kansascity.com

Dale si Alice au participat saptamana trecuta la o competitie alaturi de alte 375 de cupluri, in urma careia cei doi batranei au primit titlul de cel mai longeviv cuplu din SUA.

Sursa foto: huffintonpost.com

Intrebati de reporteri daca inca se mai iubesc si dupa atata vreme, Dale a raspuns: "La naiba, ai dreptate! Ne iubim si acum". Cei doi spun ca au trait foarte relaxati si poate ca de aceea sunt inca impreuna chiar si dupa mai bine de opt decenii. "Nu-i vezi niciodata fara sa se tina de mana", a povestit Tom Rockey, fiul cel mare al cuplului, pentru huffingtonpost.com.

Sursa foto: derbund.ch

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea