Social

#fisc #impozite #anaf #datorii stat #taxe stat

Poti afla online ce datorii ai la Fisc. Iata cum!

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a lansat ieri platforma online prin care oricine poate solicita informatii legate de datoriile pe care le are catre stat, dar si nivelul CAS declarat de angajator sau decizia de impunere. Pentru inregistrare trebuie facut insa un drum pana la ghiseu.

Astfel, pentru a profita de aplicatia "Spatiul privat virtual", disponibila pe site-ul www.anaf.ro, este necesara inregistrarea si autentificarea cu username si parola. Insa pentru a le obtine, site-ul te trimite tot la un ghiseu unde esti verificat in baza buletinului. Raspunsurile solicitate online sunt primite tot in cadrul aplicatiei, intr-o sectiune de mesaje, cu documentele cerute atasate.

Obligatiile de plata trimise de ANAF sunt valabile pentru ultima zi a lunii anterioare interogarii, iar deciziile de impunere se pot primi daca sunt emise dupa data punerii in functiune a sistemului.

In curand vor fi disponibile disponibile si optiunile de consultare prin aplicatia smartphone si prin SMS. Deocamdata, proiectul este unul pilot, functioneaza doar in Bucuresti si in Ilfov, insa autoritatile au in plan sa extinda aplicatia la nivelul intregii tari.

Foto: mediasinfo.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea