Social

#ioan gherghel #lot olimpic #inot #razvan florea #dragos coman #camelia potec

Potec si Florea refuza lotul olimpic

Lotul olimpic de inot al Romaniei este in pericol dupa o serie de retrageri. Dupa ce Ioan Gherghel si Dragos Coman s-au retras din activitatea competitionala, acum Camelia Potec si Razvan Florea au refuzat, pentru moment, includerea in lotul olimpic pentru Londra 2012 .

Seniorul lotului olimpic roman devine astfel Norbert Trandafir, care a participat in lotul de juniori la Jocurile Olimpice din Beijing de anul trecut.

"Dupa Campionatele Nationale de la Pitesti, am selectat sportivii pe care ne gandim sa-i cooptam in lotul olimpic largit pentru Londra. Toti sunt foarte tineri si inca nu le vom da numele deoarece componenta echipei nu-i oficiala. Pot spune insa ca cel mai titrat membru al noului team este Norbert Trandafir, care la Pitesti, in primul sau an de seniorat, a doborat recordul national la 100 m liber devenind primul inotator roman care a inotat pe aceasta distanta sub 50 de secunde", a declarat Octavian Tileaga, pentru Romania Libera.

Performantele romanilor la inot

Camelia Potec si Razvan Florea isi continua activitatea competitionala, dar nu vor sa isi ia un angajament pe termen atat de lung. Lotul oficial nu a fost definitivat inca.

Ioan Gherghel a adus prima medalie pentru inotul masculin romanesc in 2002 la Campionatul Mondial de inot in bazin scurt de la Moscova. Dragos Coman este primul sportiv roman care a obtinut o medalie inot in bazin olimpic, bronz in 2003 la Barcelona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea