Social

#media #pro tv #adrian sarbu #vanzare Pro TV # stiri pro tv

Postul Pro TV, scos la vanzare. Iata cat costa

Jurnalistul Catalin Tolontant a scris pe blogul sau ca televiziunea Pro TV urmeaza sa fie scoasa la vanzare in curand, acesta confirmand si el zvonurile care au aparut in presa in ultima perioada in ceea ce priveste prabusirea trustului Pro.

Se pare ca unul dintre cei mai interesati cumparatori ai postului Pro TV este grupul RCS-RDS, dar si sefii turci de la Kanal D, potrivit lui Catalin Tolontan.

"Grupul american CME sondeaza posibilitatea vanzarii companiilor si marcilor sale din Romania. Conform estimarilor CME, pe Pro TV ar putea sa obtina undeva intre 150 si 200 de milioane de euro.

Studiourile Buftea sunt si ele de vanzare, Cristi Burci fiind principalul favorit, dupa ce a cumparat Prima TV si vrea sa-si consolideze o baza de productie care sa deserveasca mai multe televiziuni", a scris Tolontan pe blogul sau.

In ceea ce priveste radiourile Pro FM si InfoPro, interesati de cumpararea acestora sunt Sebastian Ghita si grupul elvetian Ringier.

Sursa foto: ziarulring.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea