Social

#locuri de munca #steag #marea britanie #greseala #bbc #emigrare

Postul britanic BCC a incurcat steagul Romaniei cu cel al Bulgariei

Postul de televiziune britanic BBC a facut o gafa de proportii ieri, in cadrul unei dezbateri despre imigratie, in cadrul careia a prezentat o imagine in care harta Romaniei aparea in culorile steagului Bulgariei si invers.

Imaginea a fost afisata in timpul emisiunii BBC Daily Politics, la care au participat liderul UKIP Nigel Farage, conservatorul Mark Harper si laburistul Owen Smith, potrivit site-ului Novinite.com.

Aceasta dezbatere a avut loc in urma sondajului comandat de postul de televiziune BBC in Bulgaria si in Romania in privinta interesului cetatenilor acestor tari de a emigra in Marea Britanie pentru a munci, dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii la sfarsitul anului 2013.

Rezultatele sondajului au aratat insa ca doar 1% din romani, dintr-un esantion de 1.000 de persoane, sunt in cautarea unui loc de munca in Marea Britanie pentru 2013 sau 2014. Bulgarii nu sunt nici ei interesati de emigrarea in Marea Britanie. Conform sondajului, cifrele au fost putin mai mari in ceea ce priveste emigrarea, 4,2% din persoanele chestionate afirmand ca ar fi interesate sa munceasca in Marea Britanie.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea