Social

Portie dubla de povesti la Carturesti, in ajun de 1 iunie

Ziua copilului se sarbatoreste in avans la Carturesti Timisoara, printr-o portie dubla de povesti (pentru cei cu pofta adevarata). Astfel, in 30 mai, vor fi organizate doua editii ale campaniei "Poftesti povesti? Hai la Carturesti!", de la ora 15.30 si 17, ca un dar pitic de 1 iunie. Inainte de plecare, ciocnim cesti de ceai si dam cateva premii.

Paula Maria Frunzetti, actrita Nationalului timisorean care a reprezentat Timp de cateva editii vocea frumoasa a campaniei "Poftesti povesti? Hai la Carturesti!", se retrage din scena. Oricat de mult si-ar fi dorit sa le citeasca in continuare copiilor tolaniti prin ceainarie, acest lucru nu ar mai fi fost cu putinta.

Repetitiile la o noua piesa din programul TNT o impiedicau sa mai ajunga la intalnirea din doua in doua vineri cu "A fost odata". In locul sau va veni Ildiko Antal, cu aceeasi pofta de a rasfoi povesti, dar si cu o experienta bogata in provocat rasfaturi (bune) la copii.

Povestile isi schimba si ora de la care prind glas. In urmatoarele doua editii care-au mai ramas pana la vacanta de vara (din 13 si 27 iunie), ora 18 va fi ceasul lor de intalnire cu zburdalnicia.

Dupa editia din 27 iunie, povestasii de librarie vor intra in vacanta, pana in 26 septembrie. La toamna pregatim un festival al povestilor spuse in mai multe limbi (romana, germana, maghiara, sarba, rroma, italiana, franceza, engleza, japoneza, araba) si zile maraton de ascultat la gura cestilor de ceai.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea