Social

Portarul englez David Seaman se retrage

Portarul David Seaman, fost component al reprezentativei de fotbal a Angliei, si-a anuntat retragerea din activitatea sportiva printr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul internat al actualei sale formatii, Manchester City , informeaza AFP.

"Am luat aceasta decizie dificila dupa ce am discutat cu familia si prietenii", a precizat Seaman, care a implinit 40 de ani in luna septembrie. "Ma confrunt in continuare cu probleme la umar si mi-am dat seama ca nu imi voi putea reveni prea curand dupa o astfel de accidentare . Din aceasta cauza am decis ca este momentul sa ma retrag si nu am mai asteptat sfarsitul acestui sezon, asa cum doream initial", a adaugat Seaman, transferat in vara anului trecut de la Arsenal Londra la Manchester City. El a mai declarat ca a recomandat actualului sau club angajarea portarului David James, de la formatia West Ham United : "Dupa ce am luat decizia de a ma retrage, mi-a facut placere sa recomand angajarea lui David James. Stiu astfel ca poarta lui Manchester City este pe maini bune".

In privinta viitorului, David Seaman intentioneaza sa-l imite pe fostul sau mentor de la Arsenal, Bob Wilson, fostul portar al nationalei Scotiei, devenind antrenori de portari.

In cei 13 ani petrecuti la Arsenal Londra, Seaman a contribuit la castigarea a trei titluri nationale 1991, 1998, 2002, o Cupa a Cupelor 1994 si patru Cupe ale Angliei 1993, 1998, 2002 si 2003. In anul 2002, el a aparat poarta nationalei tarii salei la Cupa Mondiala din Coreea de Sud si Japonia, unde Anglia a fost eliminata in sferturile de finala de Brazilia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea