Social

#hoteluri bruxelles #traian băsescu #victor ponta # acord de uniune fiscala a UE

Ponta: La Bruxelles s-a votat o cura de slabire, s-ar putea sa murim din ea

Presedintele PSD, Victor Ponta , este de parere ca "la Bruxelles s-a votat o cura de slabire ", declaratia fiind facuta la Antena 3, dupa conferinta lui Traian Basescu privind acordul de uniune fiscala a UE.

"La Bruxelles nu s-a votat un plan economic, s-a votat o cura de slabire , pentru cei mai grasi din Vest s-ar putea sa fie buna, pentru cei mai slabi s-ar putea sa fie periculoasa, s-ar putea sa murim din ea daca nu punem si ceva alaturi, sa avem si crestere economica si locuri de munca", a spus Victor Ponta.

Pe de alta parte, liderul PSD a anuntat ca Opozitia va merge, miercuri, la consultari cu presedintele Traian Basescu, insa va avea cateva cerinte stricte legate de acordul la care Romania ar putea sa adere.

In plus, Ponta a condamnat faptul ca presedintele Traian Basescu nu s-a consultat cu Parlamentul si cu Opozitia inainte sa mearga la Bruxelles si sa informeze Comisia Europeana ca Romania va adera la pact.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea