Social

#robert negoita #primaria sector 3 #candidat primarie sector 3

Ponta: Il propun pe Robert Negoita candidat al USL la primaria Sectorului 3

Victor Ponta, presedintele PSD, a anuntat, joi, ca il va propune pe Robert Negoita candidat din partea USL la primaria Sectorului 3. Decizia oficiala urmeaza sa fie luata saptamana viitoare.

"Eu il propun pe Robert si cred ca este candidatul cel mai bun si cred ca si colegii liberali au ajuns la aceeasi concluzie. Daca si colegii liberali sunt de acord, nu vad ce sa ne impiedice. Saptamana viitoare stabilim oficial si anuntam si ceilalti candidati", a declarat Ponta.

La randul sau, Robert Negoita, care a implinit ieri varsta de 40 de ani, s-a aratat incantat de propunerea facuta de Victor Ponta.

"Pana acum prin tot ce am facut am capatat experienta. Am invatat foarte multe lucruri, am demonstrat ca sunt consecvent, ca am capacitate de efort si am si valori morale, ceea ce e foarte important in politica. Sunt pregatit sa accept orice solicitare din partea partidului. Sunt bucuros ca presedintele partidului, Victor Ponta are incredere in mine si plec cu optimism la lupta din acest an. Vreau sa va bazati pe mine, domnule presedinte, ca voi fi in linia intai si nu va voi dezamagi", a spus Negoita.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea