Social

#premier #victor ponta #stenograme

Ponta, despre aparitia stenogramelor: Cele care nu au legatura cu fapte penale nu au ce cauta la dosar

Premierul Victor Ponta a declarat, in legatura cu publicarea in presa a stenogramelor privind interceptarea unor convorbiri telefonice dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu, ca nu au ce cauta la dosar stenogramele care nu au legatura cu fapte penale.

"Stenogramele care nu au legatura cu fapte penale nu au ce cauta la dosar. Am fost procuror atatia ani. Pe de alta parte, s-a mai intamplat chestia asta de atatea ori. Inclusiv cu mine, s-au dat stenograme la presa PDL-ista. Nu s-a sesizat nimeni. Daca dai stenograme cu domnul Basescu e ilegal. Nu putem sa ne hotaram odata ca e ilegal pentru toata lumea? Au creat acest monstru care se intoarce impotriva lor", a spus Ponta, citat de evz.ro.

La finalul saptamanii trecute, in presa centrala au aparut o serie de transcrieri ale convorbirilor telefonice intre Traian Basescu si Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF. Intr-una din ele, Blejnar incerca sa afle care este opinia sefului statului in legatura cu datoriile Rompetrol. In alta stenograma se arata ca seful ANAF a fost indrumat de Basescu sa discute cu premierul Emil Boc pe marginea aceluiasi subiect.

Sursa foto: timetv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea